Onze online diensten

Gevelbekleding, terrassen en tuinen

Houtzagerij Hontoir, gelegen in de buurt van Namen, in Faulx-les-Tombes, biedt specifieke houtproducten voor park- en tuinbouwbedrijven en particulieren aan. Dankzij onze uitgebreide voorraad en onze snelle reactie op bestellingen kunnen wij efficiënt op al uw vragen ingaan. Bovendien geniet u zo nodig van professioneel advies.

Het park- en tuinhout van Houtzagerij Hontoir

Eiken bielzen

Deze spoorbielzen zijn bijzonder gewild in de tuinbouw of als decoratief materiaal voor de tuininrichting.
Afmetingen van de bielzen: Lengte: 1,8 m, 2,2 m, 2,4 m, 2,6 m of meer dan 3 m.

Houten palen voor omheiningen

Houten palen voor omheiningen zijn bijzonder in trek dankzij hun zowel rustieke als duurzame uitzicht. Houtzagerij Hontoir heeft palen in uiteenlopende formaten.
Afmetingen van de omheiningspalen: 7-7 cm, 10-10 cm, 12-12 cm of 15-15 cm. De lengte kan op maat worden gekozen.

Terrashout (eik en es)

Hetthermisch behandelde terrashoutwordt tot 200 graden Celsius verwarmd en is daardoor onverslijtbaar. Het vormt een alternatief voor exotisch hout en is interessant voor zowel zijn milieuvriendelijkheid als kostprijs. Terrashout draagt bij aan het gezellige karakter van de buitenruimtes. Bovendien behoudt het zijn warme uitzicht.
Afmetingen van het terrashout van es (effen of gegroefd): Breedte: 135 mm. Dikte: 20 mm. Lengte: 2,10 m of meer. Eik: Breedte: 135 mm of meer. Dikte: 21 mm. Lengte: 2 m of meer.

Hout voor gevelbekleding (sierhout)

Houtzagerij Hontoir heeft in haar gamma ook eik, ork of es voor gevelbekleding. Dit hout wordt op maat aangeboden. Contacteer ons voor alle technische bijzonderheden of voor advies.

Laatste blogpost

Geen elementen in deze categorie

Sinds 1924

Technisch advies over producten

Familiebedrijf

Gratis offerte op aanvraag

Lokaal hout

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.