Ons Contacteren

Tél : 081 / 57 06 51

Fax : 081 / 57 08 72

Openingsuren

Van maandag tot donderdag van 8 tot 12 uur en van 12.30 tot 16.30 uur. Vrijdag van 8 tot 12 uur en van 12.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 9 tot 12 uur.

GEBINTHOUT VAN EIK

Houtzagerij Hontoir is al bijna een eeuw in handen van de familie. Ons assortiment bestaat uit hout dat voor zijn grote kwaliteit is gekozen. Onze zagerijproducten worden met uiterste zorg gemaakt volgens de laatste nieuwe technologieën, zoals het gebinthout van eik. Dit product wordt aangeboden aan dakbedekkingsbedrijven (dakdekkers), schrijnwerkers, groothandelaars, maar ook aan particulieren.De troeven van het gebinthout van Houtzagerij Hontoir

  • Leveringstermijnen. Wij verwerken aanhoudend nieuwe bestellingen en leveren uw gebinthout binnen de week (*).
  • Levering van uw gebinthout. Op uw vraag leveren we uw bestelling zo snel mogelijk op de bouwwerf.
  • Onmiskenbare prijs-kwaliteitverhouding.Zoals de hele productie bij Houtzagerij Hontoir wordt het gebinthout tegen een aantrekkelijk prijs aangeboden (rechtstreekse verkoop).
  • • Producten van hoofdzakelijk Europese herkomst. Ons gebinthout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen.

Gebinthout: technische gegevens

Het gebinthout is verkrijgbaar in de afmetingen 10-10 cm tot 50-50 cm. Lengte: 1 tot 8 m.

Let op: Onze houtbalken zijn gecertificeerd met het kwaliteitslabel "Q-PA". Gezond" spinthout is op twee zijden toegelaten.
We beschikken ook over de kwaliteiten "Q-P1" en "Q-P2".

Advies? Een offerte? Contacteer ons via de website zonder enige aankoopverplichting:(*) De leveringstermijnen die op de website van Houtzagerij Hontoir worden vermeld, zijn de algemeen toepasselijke leveringstermijnen. Ze zijn bijgevolg niet contractueel vastgelegd.

Laatste nieuws

Geen elements
Témoignages client

Dernière actualité

Contact met ons
Contact met ons
Contact met ons
Contact met ons
Contact met ons